13.12.2018 г., 22:53 ч.

Безброй 

  Поезия » Любовна
338 0 0

         Безброй


Безброй са стъпките в снега,
за жалост твоите ги няма.
Безброй усмивки по света,
за жалост твоята я няма.
Безброй цветя по тез места,    
за жалост твоите ги няма.
Безброй самотници в нощта,
за жалост теб те няма.
 

© Светлан Тонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??