~~&*~
Ухажва Утрото Нощта...
И Тя безволева предава се~*
БЕЗЛУННА ПАК САМОТНИЦА Е ТЯ!
И ахххх...
КАК ЖАЛНА Е!!!
Тъгува все...
Ухажва Утрото Нощта…
ГАЛЬОВНО ДИШАЩО
Във шала ѝ~*
И тайничко надява се...
ДА Я УСМИХНЕ~
Защото тъй Красива е!
Дори със този черен шал...
Ооооо, как той отива ѝ!
~*
Под фината дантела
КАК ПОГЛЕЖДА ТЯ!
И как очите нежно топли~*
НЕЙНИТЕ!!!
Пронизващо зоват...
~~&*~
УХАЖВА НЕЖНО УТРОТО~*
Безлунието в моята душа...
И уж е черен шалът ми~*
И уж я няма Моята Луна...
А в огледалото от Обич
Аз видях...
ЗВЕЗДИЧКА ДО ЗВЕЗДА~*
~~&*~
И тоз Самотник с Лира...
КОЙ ЛИ Е!? ~*
ГАЛЬОВНИК Е!!!
А аз...
Уплашена жена в нощта...
ЗАЩОТО ТЪЙ БЕЗЛУННА Е~*
При все, че ярка съм звезда...
ДАЛИ Е МОЯТ ЛУНЕН КРАЛ!?
~*
- ТИ, МОЯТ ГОСПОДАР ЛИ СИ!?...
~~&*~
Мълчи...
И само гледа с плам...
~*
Притичват пак безумни нотите
Под дланите
На тоз Отчаян Трубадур~*
И всяко Утре
Той стои със Утрото
На прага мой...
ЗАСТИНАЛ
В Чувственост,
ЕДВА ДОЛАВЯЩ
Допира студен
На този Праг -
САМОТНО ЧАКАЩ~*
Ден след ден
~~&*~
Ухажва Утрото Нощта...
И Тя безволева предава се~*
УХАЖВА НЕЖНО УТРОТО~*
Безлунието в моята душа...
А аз повдигам кротко шала си
И с устни трепетни
Любовни думи замълвих~*
А уж мълчах...
Ръце разтворих ли...
Или бе само Вятърът~*
Защото шалът мой
Към Тебе полетя...
И с трепет ням
Със жажда Теб -
ПРЕГЪРНА ТЕ!!!
Аааахх, ЛЮБОВ!
МОЙ ЛУНЕН КРАЛ!!!
ТРУБАДУР
Със Лира нежна~*
МОЙ!!!
~~&*~
УТРО ДНЕС ЛЮБОВНО СИ!!!
На моя нощен...
Сам~
Самотен праг~*
~~&*~
Звездичка до Звезда
Днес извезах ли
07 ноември 2010 г
~*
или със свойта Лира
само топъл дъх оставих кротко аз...
Л-Е
~~&*~
БЕЗЛУННА САМОТНИЦА
© Л-Е Все права защищены
смисъла ва тази прелест!
Човек трябва да е много извисен
за да го почувства,т.е.да го попие!
Прегръдка от мен!