7 nov 2010, 22:58

Безлунна самотница... 

  Poesía » De amor
1013 0 4

~~&*~

Ухажва Утрото Нощта...

И  Тя безволева предава се~*

 

БЕЗЛУННА ПАК САМОТНИЦА Е ТЯ!

И ахххх...

КАК ЖАЛНА Е!!!

Тъгува все...

 

Ухажва Утрото Нощта

ГАЛЬОВНО ДИШАЩО

Във шала ѝ~*

 

И тайничко надява се...

ДА Я УСМИХНЕ~

Защото тъй Красива е!

Дори със този черен шал...

 

Ооооо, как той отива ѝ!

~*

Под фината дантела

КАК ПОГЛЕЖДА ТЯ!

 

И как очите нежно топли~*

НЕЙНИТЕ!!!

Пронизващо зоват...

~~&*~

 

УХАЖВА НЕЖНО УТРОТО~*

Безлунието в моята душа...

 

И уж е черен шалът ми~*

И уж я няма Моята Луна...

А в огледалото от Обич

Аз видях...

ЗВЕЗДИЧКА ДО ЗВЕЗДА~*

~~&*~

 

И тоз Самотник с Лира...

КОЙ ЛИ Е!? ~*

 

ГАЛЬОВНИК Е!!!

А аз...

Уплашена жена в нощта...

ЗАЩОТО ТЪЙ БЕЗЛУННА Е~*

При все, че ярка съм звезда...

 

ДАЛИ Е МОЯТ ЛУНЕН КРАЛ!?

~*

 

- ТИ, МОЯТ ГОСПОДАР ЛИ СИ!?...

~~&*~

Мълчи...

И само гледа с плам...

~*

 

 

Притичват пак безумни нотите

 

Под дланите

На тоз Отчаян Трубадур~*

 

И всяко Утре

Той стои със Утрото

На прага мой...

 

ЗАСТИНАЛ

В Чувственост,

 

ЕДВА ДОЛАВЯЩ

Допира студен

На този Праг -

САМОТНО ЧАКАЩ~*

Ден след ден

~~&*~

 

Ухажва Утрото Нощта...

И  Тя безволева предава се~*

 

УХАЖВА НЕЖНО УТРОТО~*

Безлунието в моята душа...

 

А аз повдигам кротко шала си

И с устни трепетни

Любовни думи замълвих~*

А уж мълчах...

 

Ръце разтворих ли...

Или бе само Вятърът~*

 

Защото шалът мой

Към Тебе полетя...

 

И с трепет ням

Със жажда Теб -

 

ПРЕГЪРНА ТЕ!!!

Аааахх, ЛЮБОВ!

 

МОЙ ЛУНЕН КРАЛ!!!

 

ТРУБАДУР

Със Лира нежна~*

МОЙ!!!

~~&*~

 

 

УТРО ДНЕС ЛЮБОВНО СИ!!!

На моя нощен...

Сам~

Самотен праг~*

 

~~&*~

 

 

 

Звездичка до Звезда

Днес извезах ли

07 ноември 2010 г

~*

или със свойта Лира

само топъл дъх оставих кротко аз...

Л-Е

 

~~&*~

 

БЕЗЛУННА САМОТНИЦА

 

http://www.vbox7.com/play:c9d86493

© Л-Е Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??