8 сент. 2007 г., 11:08

Безмълвно 

  Поэзия
539 0 5

Немирен кичур -
да го отдръпна
от челото ти,
да прокарам ръце
по лицето ти,
да погаля
очите ти
и... да те целуна.
Безмълвно.

Ще ми позволиш ли?

Ще се обърна,
за да не видиш очите ми
и
ще си отида...

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??