8 sept 2007, 11:08

Безмълвно 

  Poesía
538 0 5

Немирен кичур -
да го отдръпна
от челото ти,
да прокарам ръце
по лицето ти,
да погаля
очите ти
и... да те целуна.
Безмълвно.

Ще ми позволиш ли?

Ще се обърна,
за да не видиш очите ми
и
ще си отида...

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??