4 окт. 2008 г., 09:27

Безнадеждно 

  Поэзия » Любовная
543 0 1
 

Искам да живея в свят,

в който няма злоба, завист и тъга...

Искам да изпитвам болка,

която не сломява моята душа...

Искам да почувствам сила,

дето вечно в мене ще гори...

Искам да не съм унила,

от всяка дума да не ме боли...

Искам да превърна Господ

в хиляди искри на любовта...

Искам и да вдъхна вяра

на всички, страдащи от самота...

Искам аз да съм спасение

на светулките, изгубени в нощта...

Искам да намерят изцеление

всички безнадеждници сега...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??