Искам да живея в свят,
в който няма злоба, завист и тъга...
Искам да изпитвам болка,
която не сломява моята душа...
Искам да почувствам сила,
дето вечно в мене ще гори...
Искам да не съм унила,
от всяка дума да не ме боли...
Искам да превърна Господ
в хиляди искри на любовта...
Искам и да вдъхна вяра
на всички, страдащи от самота...
Искам аз да съм спасение
на светулките, изгубени в нощта...
Искам да намерят изцеление
всички безнадеждници сега...
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados