С теб забравям къде се намирам
и безумно от топлината ти горя -
не мога, не искам да спра!
С теб летя и до костите си горя -
ти ме владееш така че
няма шанс да се спася!
Изчезва света и сме само аз и ти -
нежно летим и безнадеждно до полуда горим!
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены