10 oct 2013, 17:58

Безнадежно 

  Poesía » De amor
545 0 2

С теб забравям къде се намирам

и безумно от топлината ти горя -

не мога, не искам да спра!

 

С теб летя и до костите си горя -

ти ме владееш така че

няма шанс да се спася!

Изчезва света и сме само аз и ти -

нежно летим и безнадеждно до полуда горим!

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??