8 февр. 2018 г., 09:56

Безсънице моя! 

  Поэзия » Любовная
415 2 2

Безсънице моя! Колко много те искам!
Очаквам те всяка вечер в два...
Нуждая се от топлината ти, 
като щъркел самотен в зимната нощ.

 

Вятърът луд ли чука по прозореца ми?
Или е загубената ми душа,
жадна за твоите ласки?
Ще ти отворя да влезеш. Ела...

 

Пренощувай до мен! Нека бъда с теб
като младоженец щастлив...
Виж Орион - как пояса си е оставил на небето,
за да влезе в моята кожа!

 

Заминава някъде в далечината влак,
като комета самотна по Млечния път 
Ще мине ли там - някъде близо до теб,

за да ти прошепне моето Обичам Те?

© Ангел Милев Все права защищены

Съпровод:

Музика: https://www.youtube.com/watch?v=65EE7hTWq18

Снимки от Даниел Чобанов:  https://www.facebook.com/DanielChobanovPhotos/photos/a.486421031403557.101195.486419761403684/1254715417907444/?type=1&theater

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Красиво и нежно посвещение, с рядка оригиналност!
  • Красиво посвещение, поздравления! 🍀
Предложения
: ??:??