10 февр. 2018 г., 23:52  

Безсъние 

  Поэзия
376 3 4

Безсъние родено в Самота!
Познавам твоята среднощна същност...
Измито в музика, като в река
при Вдъхновението с тебе ще се връщам.

 

Безсъние - открехната врата...
По стълбата след теб пак ще се качвам
и ще слизам...

 

Поседнал в сянката на младостта
нагоре -

към звездите ще възлизам!

© Ангел Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??