Безсъние родено в Самота!
Познавам твоята среднощна същност...
Измито в музика, като в река
при Вдъхновението с тебе ще се връщам.
Безсъние - открехната врата...
По стълбата след теб пак ще се качвам
и ще слизам...
Поседнал в сянката на младостта
нагоре -
към звездите ще възлизам!
© Ангел Милев Всички права запазени