11 июн. 2014 г., 22:17

"Бисери" от матурата 

  Поэзия » Гражданская
430 0 0

Падна се на Вапцаров стихотворението "Кино".

Образованието ни отдавна отишло е на кино.

На "бисерите" туй е бум:
героят бил качен на коня на Крум,

и от друг "бисер" ти немей -

че ръмял... славей! -

и върхът - изкуството отричал тоз поет,

писал малоумник клет!

 

www.24 chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4128118

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??