Падна се на Вапцаров стихотворението "Кино".
Образованието ни отдавна отишло е на кино.
На "бисерите" туй е бум:
героят бил качен на коня на Крум,
и от друг "бисер" ти немей -
че ръмял... славей! -
и върхът - изкуството отричал тоз поет,
писал малоумник клет!
www.24 chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4128118
© Георги Todos los derechos reservados