29 сент. 2011 г., 19:42

Благодаря ти 

  Поэзия
615 0 6

БЛАГОДАРЯ ТИ

 

Благодаря ти за минутите безвремие

и твоето присъствие във тях

като мечта и дъх на сътворение,

като искрящ на устните ми смях,

като стихия нежно вдъхновение,

с която истински те преживях!

 

28. 09. 2011 г.

Стара Загора

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??