БЛАГОДАРЯ ТИ
Благодаря ти за минутите безвремие
и твоето присъствие във тях
като мечта и дъх на сътворение,
като искрящ на устните ми смях,
като стихия нежно вдъхновение,
с която истински те преживях!
28. 09. 2011 г.
Стара Загора
© Христина Радомирова Todos los derechos reservados