17 янв. 2015 г., 09:55

Благословия 

  Поэзия
628 0 1

                                 Бъди благословено, мое лято!

                                 Бъди благословен, мой ден!  

                                 Благословени да са и приятелите,

                                 които в радост и беда са с мен!

 

                                 Душата ми разтапя се от нежност!

                                 Сърцето ми прелива от любов!

                                 Светът е синьо-жълт, зелен и розов,

                                 навсякъде вълшебство е край мен!

 

                                 Бъди благословено, мое лято!

                                 Бъди благословен, Бургас!

                                 И най-благословено нека е морето,

                                  което омагьосва всички нас!

                                

 

          

                                 

                              

© Тонка Янакиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??