Бъди благословено, мое лято!
Бъди благословен, мой ден!
Благословени да са и приятелите,
които в радост и беда са с мен!
Душата ми разтапя се от нежност!
Сърцето ми прелива от любов!
Светът е синьо-жълт, зелен и розов,
навсякъде вълшебство е край мен!
Бъди благословено, мое лято!
Бъди благословен, Бургас!
И най-благословено нека е морето,
което омагьосва всички нас!
© Тонка Янакиева Всички права запазени
Амин!