Вятърните чанове пеят несъществуваща песен,
щом си близо до мен...
Вихрушка завърта листата,
във полет невиждан...
Косите ми вятърни мелници,
в затихнала нощ...
Щом ти си до мен...
Вятърът е дивен жребец...
Непосилна, дори за най-силен боец...
оказа се обичта ми...
Щом си толкова близо... до мен...
© Екатерина Глухова Все права защищены