Иска ми се,
толкоз ми се иска,
нямам вече сили за това -
да дойда и да притисна
твойте крехки рамена,
да върна старата магия
там във древната гора,
да дойда и да преоткрия
смисъла на любовта.
Изпи като последна капка вино,
животът всичко пресуши,
всяка капчица надежда -
от душата ми изтри...
© Калоян Калоянов Все права защищены
Поздрав и от мен!