4.06.2009 г., 22:38 ч.

Блян 

  Поезия » Любовна
628 0 3

Иска ми се,

толкоз ми се иска,

нямам вече сили за това -

 

да дойда и да  притисна

 твойте крехки рамена,

 

да върна старата магия

там във древната гора,

да дойда и да преоткрия

смисъла на любовта.

 

Изпи като последна капка вино,

животът всичко пресуши,

всяка капчица надежда -

от душата ми изтри...

© Калоян Калоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??