12 мар. 2010 г., 10:42

Богатство е да си с добра душа 

  Поэзия » Оды и поэмы
1863 0 1

                   Богатство е да си с добра душа                                                                                                                                                                                                                                                                 Ако си зъл на този  свят,                                                                                                              няма да си най-богат.                                                                                                                   Ще искаш всичко ти,                                                                                                                       но злото ще те сполети.                                                                                                            Ако си добър на този свят,                                                                                                         несъмнено ще си най-богат;                                                                                                       душата ти ще е богата,                                                                                                              а сърцето ти ще е от злато.                                                                                                     И когато зло те сполети,                                                                                                           спомни си думите ми ти.                                                                                                           Можеш да се промениш                                                                                                                и с мечти да заживееш ти.                                                                                                         Ако душата ти е тъй богата                                                                                                   и сърцето ти е къс от злато,                                                                                                   Ангел винаги ще бди                                                                                                                       около теб и твоите мечти!                                                                                                                       

© Галина Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??