Богатство е да си с добра душа Ако си зъл на този свят, няма да си най-богат. Ще искаш всичко ти, но злото ще те сполети. Ако си добър на този свят, несъмнено ще си най-богат; душата ти ще е богата, а сърцето ти ще е от злато. И когато зло те сполети, спомни си думите ми ти. Можеш да се промениш и с мечти да заживееш ти. Ако душата ти е тъй богата и сърцето ти е къс от злато, Ангел винаги ще бди около теб и твоите мечти!
© Галина Михайлова Всички права запазени