2 окт. 2024 г., 19:50

Бохем 

  Поэзия » Любовная
70 0 1

Бохем

 

Бохем съм и бохем ще си умра!

Ще си отида с чаша във ръката!

С красивата усмивка на жена!

С прегръдка и със болката позната!

 

Раздели, срещи! Просто суета!

И спомени потънали в сърцето!

Една любов и после самота!

Като звезда блуждаеща в небето!

 

Дори да си отида и сега

аз няма за какво да съжалявам!

Живота си го изживях така

както искам, както преценявам!

 

Бохем съм със сърце и със душа!

Грешник съм, но защо да съжалявам?

Една китара, нежен глас в нощта!

Жена която с обич да дарявам!

 

Това ми стига! Много е дори!

Всичко друго само е в мечтите!

Любов, надежда, вяра и сълзи!

Пътека там, на горе към звездите!

 

 

02.10.2024 г.

 

 

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Реалистичен стих! Поетът благодари на съдбата за това, което му е дала до сега! Поздравления!
Предложения
: ??:??