Бохем
Бохем съм и бохем ще си умра!
Ще си отида с чаша във ръката!
С красивата усмивка на жена!
С прегръдка и със болката позната!
Раздели, срещи! Просто суета!
И спомени потънали в сърцето!
Една любов и после самота!
Като звезда блуждаеща в небето!
Дори да си отида и сега
аз няма за какво да съжалявам!
Живота си го изживях така
както искам, както преценявам!
Бохем съм със сърце и със душа!
Грешник съм, но защо да съжалявам?
Една китара, нежен глас в нощта!
Жена която с обич да дарявам!
Това ми стига! Много е дори!
Всичко друго само е в мечтите!
Любов, надежда, вяра и сълзи!
Пътека там, на горе към звездите!
02.10.2024 г.
© Георги Иванов Todos los derechos reservados