5 мар. 2013 г., 09:45  

Бойко и ЧЕЗ 

  Поэзия » Гражданская
407 0 0

Бойко, българският "вожд и учител",

в болница отиде при лечител -

от протести кръвно вдигна,

а ЧЕЗ народната пара задигна.

Нацията клета на него заряза

да я убива монополната зараза,

да богатеят шепа олигарси.

Бойко, на милионерите цар си!

Богатите гледаш да са добре,

а на народа пътят да спре!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??