5.03.2013 г., 9:45 ч.  

Бойко и ЧЕЗ 

  Поезия » Гражданска
408 0 0

Бойко, българският "вожд и учител",

в болница отиде при лечител -

от протести кръвно вдигна,

а ЧЕЗ народната пара задигна.

Нацията клета на него заряза

да я убива монополната зараза,

да богатеят шепа олигарси.

Бойко, на милионерите цар си!

Богатите гледаш да са добре,

а на народа пътят да спре!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??