17 мар. 2013 г., 18:31  

Бойковизъм 

  Поэзия » Гражданская
458 0 0

Риба, цаца, прокурор.

Буда, криминалност, затвор.

Депутат, чужди карти, парламент.

Плевня, марионетка, президент.

 

Мутри, октоподи, дон.

Борисова, министър, разклон.

Дянков, бюджет, пица.

"наши", ограбване, парица.

 

Избори, ром, кебапче.

Нешева, бонуси, без майтапче.

Игнатов, Видин, Азис.

Премиер, тигри, футболист.

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??