17 mar 2013, 18:31  

Бойковизъм 

  Poesía » Civil
442 0 0

Риба, цаца, прокурор.

Буда, криминалност, затвор.

Депутат, чужди карти, парламент.

Плевня, марионетка, президент.

 

Мутри, октоподи, дон.

Борисова, министър, разклон.

Дянков, бюджет, пица.

"наши", ограбване, парица.

 

Избори, ром, кебапче.

Нешева, бонуси, без майтапче.

Игнатов, Видин, Азис.

Премиер, тигри, футболист.

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??