Безмислено е времето, в което
не си обичал истински веднъж,
не си прескачал грапави павета,
не си танцувал под проливен дъжд.
Безмислено е да планираш всичко -
животът често е непредвидим.
В робуване на глупави привички,
изчезва щастието яко дим.
Безмислено е да пилееш дните
в лудешка надпревара за пари,
а да не можеш да замесиш пита,
едно дърво да засадиш дори.
Безмислени са думите - балони,
бeзмислена е всяка суета.
И моят стих като болезнен стон е:
"Любов, любов му трябва на света!"
© Nina Sarieva Все права защищены