Не мога аз да заглуша,
болката в моята душа.
Защо ме тъй силно ти рани
и мъката не може да се отстрани?
А аз съм още твърде млад,
но съм тъй безпомощен пред тоз ад.
Нищо да ме утеши не може,
сърцето ми се къса, о, Боже!
© Георги Все права защищены