8.09.2017 г., 22:42 ч.

Болката ми от самотата 

  Поезия » Любовна
546 0 0

Не мога аз да заглуша,

болката в моята душа.

Защо ме тъй силно ти рани

и мъката не може да се отстрани?
 

А аз съм още твърде млад,

но съм тъй безпомощен пред тоз ад.

Нищо да ме утеши не може,

сърцето ми се къса, о, Боже!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??