3 июн. 2016 г., 22:16

Ботев 2 

  Поэзия » Гражданская
307 1 0

Юнак със сабя на кръста

борба за свобода поведе без покой,

но, уви, изгни в пръстта,

ала славата озари го след бой.

 

И подвига му никой не ще забрави,

че проправи ни път към спасението

и затуй всеки честен ще го слави,

че на България искаше възкресението.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??