10 дек. 2011 г., 10:43

Бунт 

  Поэзия » Другая
527 0 4

Затворници са думите.
Наблъскани в тъмницата на мозъка,
напират да излезат,
подобно на тълпа,
взривена от насилие;
подобно на гигански рой пчели
жужат все по-решително
и все по-настоятелно
заплашват всеки миг
да пръснат клетките,
които ги държат тъй здраво вързани,
обезличени,
скрити от света,
неясни очертания,
които могат
да пресътворяват същности.

 

Понякога ми липсва тишината им.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??