2 июн. 2009 г., 21:19

Бургас 

  Поэзия
681 0 5

Хора...

Преминаващи по крайбрежната алея.

Чайки...

Над морето на ята се реят.

Пустош...

Опитваща да се настани в сърцата.

Щастие...

Загнездено завинаги в душата.

Промени...

Като сезони идват и си отиват.

Трудности...

Обичта ни към Него искат да убият.

Него...

Единственият и незаменим.

Той...

Най-честният и истински любим.

На него...

Мога да съм вярна само аз.

Моят дом...

Най-хубавият, моят град - Бургас!

 

© Лекса Джорджис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??