Хора...
Преминаващи по крайбрежната алея.
Чайки...
Над морето на ята се реят.
Пустош...
Опитваща да се настани в сърцата.
Щастие...
Загнездено завинаги в душата.
Промени...
Като сезони идват и си отиват.
Трудности...
Обичта ни към Него искат да убият.
Него...
Единственият и незаменим.
Той...
Най-честният и истински любим.
На него...
Мога да съм вярна само аз.
Моят дом...
Най-хубавият, моят град - Бургас!
© Лекса Джорджис Todos los derechos reservados