27 авг. 2009 г., 21:01

Бурна нощ 

  Поэзия » Любовная
589 0 1

Бурна нощ-

разхвърляно легло,

две тела, изгарящи от страст,

преплетени във огнена любов -

дали това сме ти и аз?

Нежна и красива е нощта,

наситена с любовна страст,

две тела, преплетени в едно,

две сърца, туптящи във едно -

дали това сме ти и аз?

Бурна нощ,

разхвърляно легло,

дрехи по земята разпилени,

изгарящи от страст тела,

отдали се докрай на любовта.

... Това сме ти и аз...

© Ganyo Ganev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??