Бурна нощ-
разхвърляно легло,
две тела, изгарящи от страст,
преплетени във огнена любов -
дали това сме ти и аз?
Нежна и красива е нощта,
наситена с любовна страст,
две тела, преплетени в едно,
две сърца, туптящи във едно -
дали това сме ти и аз?
Бурна нощ,
разхвърляно легло,
дрехи по земята разпилени,
изгарящи от страст тела,
отдали се докрай на любовта.
... Това сме ти и аз...
© Ganyo Ganev Todos los derechos reservados