9 июл. 2013 г., 13:19  

Буря 

  Поэзия » Другая
604 0 9

За мъничко, страннице, нека,

нека забравим света.

Нощта е безмилостно кратка 

слушай ти само дъжда

 

как вечно трепти по паважа!

Тлее насреща градът,

но нека са слепи очите 

нека ни шепне дъждът

 

за всичките бягства неслучени,

всички изгубени дни...

Нощта е забрава. Разсъмване

пак ще посрещнем сами.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??