Jul 9, 2013, 1:19 PM  

Буря 

  Poetry » Other
602 0 9

За мъничко, страннице, нека,

нека забравим света.

Нощта е безмилостно кратка 

слушай ти само дъжда

 

как вечно трепти по паважа!

Тлее насреща градът,

но нека са слепи очите 

нека ни шепне дъждът

 

за всичките бягства неслучени,

всички изгубени дни...

Нощта е забрава. Разсъмване

пак ще посрещнем сами.

© Александър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??