12 дек. 2014 г., 21:12

Бяла въздишка 

  Поэзия
1091 0 0

Този сняг безкраен,

навън е заблестял,

навярно чака бяла,

една въздишка също заблестяла.

 

Тъй и времето  минава,

пролетта пристига пак,

може би при него някъде се е свряла,

тази въздишка бяла.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??