12 dic 2014, 21:12

Бяла въздишка 

  Poesía
1092 0 0

Този сняг безкраен,

навън е заблестял,

навярно чака бяла,

една въздишка също заблестяла.

 

Тъй и времето  минава,

пролетта пристига пак,

може би при него някъде се е свряла,

тази въздишка бяла.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??