17 июл. 2010 г., 19:52

Бъди! 

  Поэзия » Любовная
680 0 9

 

Бъди в душата, не и във ума ми!

Научих, мили, древна поговорка.

Че любовта не се описва с думи,

не може и да се постигне с уговорка.

 

Бъди топливото на доблестта ми -

аз имам вече сто причини за сълзи!

Не пропилявай дни със користта си!

От празни думи във последствие боли!

 

Бъди онази малка, срамежлива чупка,

с която ще рисуваш моята усмивка,

не скривай чувствата си във черупка,

защото всичко премълчано винаги заспива.

 

Бъди онази Вяра вътре в мен,

защото греховете носят плач!

Бъди Доброто в новия ми ден -

Спасител на душата, не палач!

 

 

 

© Симона Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??