11 мар. 2008 г., 14:35

Бъди... 

  Поэзия » Любовная
1012 0 5
 

Бъди въздухът, който дишам.

Бъди слънцето, което ме огрява

и луната, която пази моите тайни.

Бъди море - необятен,красив.

Бъди и океан.

Бъди себе си, но приличай малко и на мен.

Бъди интересен, бъди забавен,

бъди клоун, бъди и сериозен.

Плачи, смей се - бъди човек.

Бъди грешник и ангел.

Бъди пъдник и изпъден -

само мене не гони.

Бъди огън и жар.

Бъди какъвто искаш.

Бъди свободен или в окови.

Бъди ми муза.

Бъди мое вдъхновение за живот,

за ново начало.

Бъди влюбен или безразличен.

Бъди всичко и всеки, но

остани ти и до мен.

Бъди красив или грозен.

Бъди богат или беден.

Бъди мечта, любим.

Бъди илюзия и истина.

Бъди близко и далеч.

Където и да бъдеш, бъди до мен!

Какъвто и да бъдеш, обичай мен!

Каквото и да избереш, знай, че

съм зад теб.

Каквото и да направиш,

знай, че те Обичам!!!

© Различна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??