Бъди въздухът, който дишам.
Бъди слънцето, което ме огрява
и луната, която пази моите тайни.
Бъди море - необятен,красив.
Бъди и океан.
Бъди себе си, но приличай малко и на мен.
Бъди интересен, бъди забавен,
бъди клоун, бъди и сериозен.
Плачи, смей се - бъди човек.
Бъди грешник и ангел.
Бъди пъдник и изпъден -
само мене не гони.
Бъди огън и жар.
Бъди какъвто искаш.
Бъди свободен или в окови.
Бъди ми муза.
Бъди мое вдъхновение за живот,
за ново начало.
Бъди влюбен или безразличен.
Бъди всичко и всеки, но
остани ти и до мен.
Бъди красив или грозен.
Бъди богат или беден.
Бъди мечта, любим.
Бъди илюзия и истина.
Бъди близко и далеч.
Където и да бъдеш, бъди до мен!
Какъвто и да бъдеш, обичай мен!
Каквото и да избереш, знай, че
съм зад теб.
Каквото и да направиш,
знай, че те Обичам!!!
© Различна Todos los derechos reservados