Подай ръка, когато има нужда
някой от подкрепа и любов.
Знаеш ли? С мъничко надежда
светът вълшебно става нов.
Бъди човек, а не човече.
Егоизмът, той руши света.
Заедно сме силни вече
да променяме и нечия съдба.
Тревогите веднъж ако загърбиш,
очите си отвориш ли… за миг,
истината, знай, ще зърнеш,
нейния добър, прекрасен лик.
Толкоз’ гладни, боси и нещастни
има в този лош и черен свят.
Бъди човек. И помогни с малко
да превърнем в Рай и този ад.
© Или Дадарова Все права защищены