19 abr 2012, 22:48

Бъди човек... 

  Poesía
1356 1 1

Подай ръка, когато има нужда

някой от подкрепа и любов.

Знаеш ли? С мъничко надежда

светът вълшебно става нов.

 

Бъди човек, а не човече.

Егоизмът, той руши света.

Заедно сме силни вече

да променяме и нечия съдба.

 

Тревогите веднъж ако загърбиш,

очите си отвориш ли… за миг,

истината, знай, ще зърнеш,

нейния добър, прекрасен лик.

 

Толкоз’ гладни, боси и нещастни

има в този лош и черен свят.

Бъди човек. И помогни с малко

да превърнем в Рай и този ад.

 

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??