24 нояб. 2018 г., 04:11

Бъди щастлива 

  Поэзия
461 2 5

            Ч.Р.Д., Тони!

 

Бъди щастлива! Чака те добро
когато се усмихнеш на денят.
Жената, от адамово ребро,
отдавна има свои глас и път.

 

И крачи твърдо, но докосва меко,
и гали нежно, сякаш със перце.
Но стъпи ли, ще изгради пътека,
а силни са ѝ женските ръце.

 

Затуй сложи си златната корона
и камъните няма да те спрат.
Бъди щастлива! Чака те доброто
когато се усмихнеш на денят.

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??