28 мая 2007 г., 21:33

БЪРЗАМЕ 

  Поэзия
991 0 1
 

Б  Ъ  Р  З  А  М  Е

           

Ние бързаме! Всички бързаме,

сякаш подгонени от някого.

Бързаме за някъде.

За къде ли? За всякъде...

Бързаме, да достигнем мечтата си.

Бързаме, да се влеем в реката,

където вечно бърза водата!

Бързаме, бързаме,

но един ден ще спрем

и ще чакаме...

Ще чакаме някой забързан,

да дойде от някъде...

© Тонка Янакиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Живота е това, което ни се случва, докато кроим планове за него"!/неизвестен автор/
Предложения
: ??:??