Б Ъ Р З А М Е
Ние бързаме! Всички бързаме,
сякаш подгонени от някого.
Бързаме за някъде.
За къде ли? За всякъде...
Бързаме, да достигнем мечтата си.
Бързаме, да се влеем в реката,
където вечно бърза водата!
Бързаме, бързаме,
но един ден ще спрем
и ще чакаме...
Ще чакаме някой забързан,
да дойде от някъде...
© Тонка Янакиева Todos los derechos reservados